Diensten

Onze diensten & Werkwijze

Zowel voor particulieren als bedrijven. Naast het installeren kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van airco's. Wij beschikken tot de juiste kennis en apparatuur om het voor elkaar te krijgen. Als installateur willen wij ons in de markt plaatsen met voordelige en degelijke airco's. Profiteer daarom snel van onze acties! Zolang voorraad verstrekt.

1. Airco keuze en plaatsbepaling

In overleg met de klant wordt er allereerst bepaald wat voor airco (aantal kWa) geschikt is en waar de binnen- en buitenunit het beste geplaatst kunnen worden.

2. Leidingen

Waar de airco komt te hangen wordt er een gat geboord waar de leidingen van de binnenuit kunnen doorlopen naar de buitenunit. ​

3. Binnen-unit plaatsen

Nadat de gat is geboord en leidingen geplaatst zijn wordt de binnen-unit opgehangen.

4. Buiten-unit plaatsen

De leidingen van de airco worden gereedgemaakt en aangesloten aan de buitenunit die met speciale frame of op de grond of aan de muur wordt gehangen.

5. Metingen en vullen

De airco wordt getest op correcte aansluitingen en eventuele lekkages met speciaal apparatuur. Vervolgens wordt, indien nodig, de airco (bij)gevuld met een correct hoeveelheid aan koelmiddel."

6. Genieten!

Nadat we alles opruimen en schoonmaken, krijgt u een inbedrijfstellingsrapport en een demonstratie van de airco. U kunt genieten van zowel koude als warme lucht, precies zoals u dat wilt."

A-Merk airconditioning

Als je de beste airco voor jou uit wilt zoeken, kies dan in ieder geval voor een A-merk. Een A-merk airco in combinatie met gecertificeerd installateur staat garant voor zorgeloos aircoplezier en een lange levensduur.

Neem gerust contact op voor een afspraak .

Algemene vragen

De aangegeven prijzen zijn inclusief standaard installatieprijzen. In sommige gevallen zijn er extra prijzen van toepassing zoals bijvoorbeeld langere leidingen. Dit wordt altijd van tevoren duidelijk gecommuniceerd met de klant. Zo zijn er achteraf nooit onverwachte kosten.

De duur van de installatie van een airco kan verschillen per situatie. Een standaard installatie duurt ongeveer 4 uur.

Een airco wordt meestal geassocieerd met verkoeling in de zomer. Maar de airco biedt ook uitkomsten voor koude winters door warme lucht te blazen. Ook hebben sommige airco’s speciale filters die de lucht reinigen voor onzuiverheden, bacteri\u00ebn en virussen. Dus ook met astma of hooikoorts heeft u baat bij een airco.

U kunt genieten van totale controle over de temperatuur in uw huis of werkplek! Voor een kleine prijs komen wij jaarlijks langs voor onderhoud om bijvoorbeeld koelmiddel bij te vullen. Zo blijft uw airco goed en lang werken.

Heeft u een vraag? Stuur een WhatsApp be